Tutkin esitteitä. Värikuvia hehkuvista nurmikoista, palmuista, suihkulähteestä.. Tuoleilla istuvia, iloisia kädellisiä, mutuneivoksia. Tein päätöksen, ostin Parasiitista osakkeen. 

 Balabuu! tervehti apinaneuvoston vanhin, kun muuton jälkeen kävelin pihassa. Hän vei minut kiertokävelylle. Alue oli laaja. Ylin 1000 asuntoa. Apinavanhus osoitteli useita ikkunoita ja kertoi viallisista apinoista. Yksi oli varastanut rahakirjeitä työssään, toinen ylpeili kielitaidollaan, oli opetellut kolme sanaa latinaa.. Kolmas oli kai homo, miesvieraita kävi.. Myöhemmin minulle selvisi että homoapinan vieraat olivat hänen veljiään..

 Kierroksen jälkeen liityin pihaseisojiin. Hymynaamalauma. Pitkäkätinen,  uhkaavan näköinen gorillakin osoittautui leppoisaksi kaveriksi. Sanoi: Ostit sitten sen ekakerrosasunnon. Mä en uskaltaisi asua niin alhaalla! Vastasin, ettei minua pelottanut. Gorilla oli kai huonokuuloinen, koska viidakkorumpu kertoi jo samana iltana, että pelkäsin asua ekakerroksessa.

 Viikon päästä ParasiittiIn muutti taas uusi asukas. Apinaneuvoston vanhin opasti hänetkin alueen kiehtovaan todellisuuteen. Kaksikko seisahtui ikkunani taakse. Apinavanhus osoitti ikkunaani, hänen suunsa jauhoi jotain. Avasin ikkunan ja huusin iloisesti: Bakabuu!