Istuin Paapan terassilla. Romanikerjäläinen, ulkomaalainen, istui pyytämättä viereeni. Halusi 200. Sitten hän antaisi ihanan naisen osoitteen. Mies nyökkäsi pontevasti. Kyllä, pillua ja konjakkia olisi tarjolla! Kysyin, kuuluiko naisen ääntely samaan hintaan.

 Pari päivää myöhemmin mies tonki pysäkeillä tursuavia roskiksia. Pillua.. Lappapappaluma, Elviksen muna, suuri ja ruma..  näin pikkutytöt lauloivat lapsuuteni maisemassa. Pillua en ole sen jälkeen nähnyt. Vittua sitäkin enemmän. 

 Asumistuki on monen hampaissa. Heidän, joilla on salvaa riittävästi. Mitä vampyyreja he oikein ovat? Osakesijoittajatko eivät muka nosta vuokria jatkuvasti?

 Pentti Haanpää Syntyykö uusi suku. Perikunta odottaa. vanhan miehen kuolemaa. Hän tietää tämän. Pakoon, hyvien ihmisten luokse! Oivaltaa kuollessaan, ettei tunne ketään hyvää ihmistä. 

 Juuri uskoontulleen hurmos. Se muuttuu usein tietoisuudeksi siitä, että ei pysty itse poistamaan raadollisuuttaan. Taivaassa sitten on paremmin. Syntinen muuttuu.. Miten? Jeesus tekee lobotomian. Luulisi Jeesuksen joskus kyllästyvän tuhansia vuosia kestävään ylistyksensä. 

 Ja tullanlulla! huusi halvaantunut, kun lastenlapset piinasivat häntä. 

 Ja nyt... Panen seksirummun kumisemaan