Eilinen on mennyt. Kaikki eiliset. Ystävän kanssa muorin haudalla. (ex-?)vaimon kiveen eteen tuoma enkeli oli ollut poissa kuukausia. Nyt se oli palannut, palautettu takaisin.

 Kohta yhdeksän vuotta siitä, kun joulun tienoilla kävin hänen kanssaan muistojen lehdossa. Joimme likööriä vessassa. Pissasimme. Filmini meni poikki. 

 Kaupan aulassa ruuhka pelikoneilla. Ennen koneet huokailivat, näytössä teksti: Pudota raha. Nyt koneiden hiljaisuus.

 Ostoskasseja, ruumiita vai kehoja... Kääpiö rullatuolissa. 32 vuotta sitten olin asuntolanvalvoja. Yökierroksella eräästä kämpästä kuului musiikkia häiritsevästi. Koputin. Avasin oven. Opiskelijaa, kääpiötä, paaksasi fyysisesti ok oleva mies. 

 Synnynkö seuraavassa elämässä kääpiöksi? Vau! Kääpiöt saavat paljon petiseuraa. Vai olenko seukiksi luuranko? S-isälläsi on luuranko.

 Eräällä naisellani oli useita, valheellisia profiileita netissä. Sennssi, - seksi ja rahastussivustoilla niitä on tuhansia. Meikää lähestyi jenkkityttö usealla eri nimellä.  Esiintyi opettajana, opiskelijana, virkanaisena.. Kauppasi peppukuvaansa tonnilla. Häh.. Niitähän on netissä loputtomasti. Ilmaisia kuvia, filmejä. Lupasin 600... Sain fotot. Hyvä perse. Rinnat kuin kärpäslätkät. En lähettänyt mania  Poistin hänet kaverilistaltani. Ongin tietonsa verkosta, ne oikeat tiedot. S. 1987. 2007 lapsi lakupekan kanssa. Fanitti romurallia ja väkivaltaviihdettä. 

 Illalla sain videopuhelun Nepalista .. Huohotus, voihke ja karvalaukun litinä.. Oh beibi, beibi!