Miksiköhän iso osa päättäjistä on suhteettoman isopäisiä, kapeaharteisia,  lättäjalkaisia? Käveleviä pukuja, itsekkäitä geenejä. Onko jossain tehdas, joka tuottaa satutätejä, varsivittuja, puhuvia päitä. 

 Palkitsit Sipilän ja Orpon. Köyhien syöjät. Kaiketi ymmärrät, että jo 50e lisälasku lääkkeisiin oli murhenäytelmä pieneläkeläisillä? 

 Olet vaiti, kun hyvinvointitaloa upotetaan. 

 Muuten isänmaallisuudesta. Isäukko oli rintamamies, sukua mm Kuuterselän rajuissa torjuntataistelussa. Muistaminenko sitä, että roistoilla siniristilippu työpöydällä. Ählämien takiako on sovittu? Mitä ihmislihaa syövät poikabogossat ovat tehneet puolestamme? 

 Tämä tuntui irvokkaalle, että ryppynaru sitten petti, raivosit jollekin känniläiselle, joka laukaisi ilotulitteen kohti autoa, joka kuljetti värillisiä. Normaali reaktio. Teikäläisten elintilaa eivät värilliset uhkaa. 

Rahaa on tietty määrä, rikkaat rikastuvat lisää vain köyhistä. Montako miljoonaa värillistä maamme voi ottaa? Paljonko rikkaat antavat eläteille? Ja mitä, mikä on Suomi? Tanssi, räkättää Kekkosen haudallesi Tiitisen lista.. Todella irvokasta salaus. 

 Lyhytnokkaista, pinnallista. Mm ilman N-liittoa, historiaa, täällä olisivat eri ihmiset. Luonto hajoaa. Mitä on tehty? 

 Kirjastot maksullisiksi, niinhän ehdotit. Ei siis hyvää sanaa suomalaisille? Ritari ryssä tekee meille mitä lystää. Ei kahden sormen viisaus auta. Kotoutetaan, työllistetään.. Millä, vitullako? Nato ei edes Piiraisen vuoksemme. Suomi moukka kuninkaiden pelissä. 

 Lipponen, hyvä kokoomuslainen. Mutta nyt, hyvää loppuelämää, sehän on pitkä..? Ja meikä vetää perseet korvalle.