Harmaalokki, viiden vuoden tuttavuus, helssasi. Mistää sää tiät että se on sama lintu?! Mitä sää syötit sille? Ei semmosta saa antaa! Mikset pikkulintuja syätä? Lokit paskantaa!  Joo. Ihminen on ainoa laji, joka suttaa pesänsä, tuhoaa sumeilematta ympäristönsä. Opposition sanat ja teot. Ne voi kuitata naukuvalla pierulla.

 Rokkia Sorsapuistossa! Onnellisia ihmisiä? Niin no, häkkilinnut eivät pääse  karkuun. Jäätelö ja hampparit sentään maistuvat. Ja huumeet. Huumeet? Miksi niitä käytetään? Niin, kai maailman suoma ahdistus maksalaatikolla poistuisi. Ja yrittämisellä. 


 Mitä, jos Jeesus Nasaretilainen olisi twitterissä? Siinä muuten saarnamiehille juttuaiheita. Saisiko Ziisus hymynaamoja, seuraajia? Ehkä sen jälkeen, kun oletettaisiin, että hänen avullaan kuin seiväshyppääjät kierähtäisimme taivaaseen. 

 Sitten taivaassa. Kauanko kestäisi ennen kuin karitsaa kokeilevasti tönittäisiin, ja jos hän ei protestoi, iskuja alkaisi sataa. Räkäisen naurun säestyksellä. Ziisukseksi Ziisukseksi paikalle! Paavihan on jo viransijainen. 


 Kipuiluyhteiskuntamme. Työväenliikkeessä, muun muassa, lahjottuja, omanapaisia kärsäkkäitä. Sähkömies Ahde. Kannatti olla demari. Hänen.  Paljonko Sinä nettosit? 

 Ziisus twitterissä? Tokkopa. Mikään ei ole 2000 vuodessa muuttunut. Ei hänellä olisi mitään asiaa meille, joten ollaan tyytyväisiä nyrkkirautapolitiikkaan, tekonivelvasemmistoon. Onhan sitä sentään vielä edes joku epäoikeudenmukaisuus oltava. Joku? Eihän muuta olekaan.